2011. május 22., vasárnap

Első próbálozás

Az alábbi lapozható .pdf (mely remélhetőleg megjelenik és nem a levegőbe dumálok) az első kísérleteket tartalmazza a Paul Rand anyagát tartalmazó tételhez. Ebben csupán a címlapokra vonatkozó kísérletek találhatóak. A szöveg természetesen magyarul lesz, a címlapon csupán azért használtam angolt, mert az némileg autentikusabb volt.




Azoknak, akik nincsenek igazán tisztában azzal, hogyan is helyezzék ide a lapozható fájlt:
1. Ne töltsd le az issuu.com-ról, mert ugyanott leszel, ahol a part szakad, mert csupán a régi pdf-edet kapod vissza.
2. Az issuu.com oldalon, miután feltöltötted a dokumentumodat, a képernyő jobb felső sarkában a neved mellett van egy nyíl. Erre kattintva elérhető egy menü. Itt bökjünk rá a "my library" opcióra.
3. Megjelent egy ablak azokkal a dokumentumokkal, melyeket eddig feltöltöttünk. Értelemszerűen egy lesz itt.
4. Egy kattintással jelöljük ki, majd a képernyő tetején, az issuu felirat alatt látható listából ("new folder", "move to", "share", stb.) válasszuk ki az "embed" opciót. Ezt követően megjelenik egy ablak, ahol az "embed code" felirat alatt látható szöveget másoljuk át oda, ahová a dokumentumot szánjuk, jelen esetben, ide.

(Ui: Elnézést azoktól, akik ezt tudják vagy csupán utálják, ha hülyének nézik, de talán másnak segítség. Én is most silabizáltam ki.)

1 megjegyzés:

  1. Tibor, nagyon szuper, és mindenki nevében nagyon köszönöm a hasznos útmutatást. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak segít majd. Nagyon tetszik, ahogyan elindultál!!!:-)

    VálaszTörlés